Curajul de a fi TU: Cum să-ți valorifici în carieră unicitatea brandului tău personal

Workshop-ul valoros de branding personal

Joi, 25 Mai 2023, 8h interactive, pe Zoom

Înscrie-te aici la workshop

Este cariera ta pe drumul cel bun?

Sunt șanse ca întrebarea să ți-o fi adresat-o de multe ori – eu știu că am făcut-o. 

Din experiența mea, există încă un motiv bun pentru a-ți pune întrebarea. Este o invitație de a te uita înspre interiorul tău, de a fi cu adevărat sincer cu tine.

Atunci când te afli la o răscruce de drumuri în viața ta, e cel mai important să știi că aduci ceva unic la masă – acel ceva ce nimeni altcineva nu are. 

 • Dacă te afli la mijlocul carierei tale, poate la 10 sau 15 ani de carieră, viața profesională – urmând o cale tradițională – iar schimbările rapide te copleșesc, atunci workshopul este pentru tine.
 • Dacă ești pe cont propriu, cu sau fără un brand personal conturat, și nu ești complet aliniat cu ceea ce faci și te simți paralizat de comparație și permiți ca ceea ce fac ceilalți să te intimideze și te simți ca și cum “nu ai ajuns încă acolo”.
 • Dacă dorești să cobori de pe scara corporatistă – și dorești să să îți construiești propria scară – atunci workshopul este pentru tine.
 • Dacă vezi că în organizația ta intră oameni mai tineri, care sunt mai buni decât tine, mai ieftini decât tine și mai rapizi decât tine – care au tot felul de abilități, instrumente și tehnologii noi pe care tu nu le ai – atunci workshopul este pentru tine.
 • Și dacă ești la început de carieră – poate abia ieșit din facultate, încercând să îți dai seama ce cale să urmezi și cum să începi – workshopul este pentru tine.

Pentru a deveni încrezător în tine și în ceea ce faci este necesar să-ți valorifici filonul profund de abilități și expertiză care îți este unic. 

Experiența ta are valoare, cunoștințele tale au valoare și tu ai ceva valoros de adăugat la conversație, de contribuit în lume. 

Nimeni nu are povestea ta. 

Ai încredere în ceea ce îți place cu adevărat să faci și construiește pe baza acestor cunoștințe, pe măsură ce pui în aplicare proiecte noi. 

Dacă nu te simți încrezător și îți lipsește curajul să acționezi, atunci îmi doresc să te ajut să-ți valorifici unicitatea și să-ți găsești vocația care este aliniată cu munca ta autentică.

Te invit să participi la workshop-ul curajos de branding personal, ca să ai o carieră aliniată la unicitatea ta, cu scopul vieții tale și să-ți comunici autentic, fără bariere, brandul tău personal. 

Workshop-ul “Curajul de a fi TU: Cum să-ți valorifici unicitatea brandului personal în cariera ta”

îl susțin online și este gândit să fie interactiv și personalizat pe unicitatea ta.

De aceea numărul maxim de participanți este 9, pentru a lucra împreună eficient, pe parcursul zilei de Joi, 25 Mai, între orele 09:00 – 17:00.

Construirea brandului numit “TU” este o călătorie, nu o destinație. 

Cursul curajos de valorificare a unicității tale este ascensiunea.

Cursul este pentru tine dacă ești:

 • Profesionist – freelancer, expert, care nu te simți complet aliniat cu ceea ce faci sau comunici și nu te simți confortabil să te scoți în față ca imagine.
 • Profesionist angajat, care vrei să-ți schimbi cariera sau să promovezi.
 • Proaspăt absolvent, care îți cauți un loc de muncă sau o nouă poziție.

Iată ce obții prin prezența ta activă la curs:

 1. Îți stabilești setul de valori fundamentale și capeți un sentiment reînnoit de scop și direcție, mai precis să cunoști care îți sunt:
 • Valorile și cum să le manifești prin comportamente și abilități în viața ta personală și profesională;
 • De Ce-ul, misiunea vieții tale
 • Valoarea și Abilitatea ta unică
 • Unde vrei să ajungi
 1. O strategie de marketing solidă și simplă ca să-ți construiești brandul personal și să dai startul comunicării, pentru a-ți crește notorietatea și a te poziționa ca profesionist, fără a te simți auto promoțional.

 1. O înțelegere a canalelor de social media și a platformelor online de comunicare, potrivite pentru tine.

 1. Îți faci planul de acțiune pentru următoarele 3 luni.

 1. O încredere nou găsită în tine însuți. Încrederea ta va crește ca un bulgăre de zăpadă, devenind volanul viitorului tău.

Valoarea investiției tale financiare este de 390 lei, pentru 8 ore de lucru personalizat la brandul tău personal.

Plata se face integral. Ulterior înscrierii vei primi toate detaliile pe email, pentru efectuarea plății. 

Înscrie-te aici la workshop

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *