Despre mine

Fă o promisiune foarte mare... și, apoi, respect-o.

Salutare,

Sunt Sofia Grigore. Sunt marketer conștient, brand strategist și entuziasmată să susțin oamenii să-și descopere autenticitatea.

Ajut oamenii să-și crească valoarea brandului lor personal, să-și depășească limitele și să se ridice deasupra zgomotului, fără să fie auto-promoționali.

În cei 17 ani de experiență în marketing am lucrat cu levierele strategiei de brand și de marketing – de la coordonarea lansării de noi proiecte până la consolidarea reputației companiilor. Câteva branduri B2C și B2B cu care am colaborat: editurile Vogel Burda Communications și Adevărul Holding, Nhood România cu portofoliul: Coresi Shopping Resort (lansarea în 2015 – Brașov), Drumul Taberelor (re-lansarea în 2018 – București), Cartier Hub & Cartier Coresi.

Ofer valoare în coordonarea și implementarea proceselor de (re)branding, de creare de noi identități sau strategii de branding și de marketing, atât pentru fondatorii și antreprenorii companiilor mici și mijlocii, cât și pentru companii.

În plus, facilitez workshop-uri colaborative în scopul unei comunicări eficiente în echipă și a unui lucru productiv împreună.

Proiectele în care am fost implicată m-au condus să înțeleg că pasiunea mea pentru comportamentul uman mă face să fiu atât un bun ascultător și facilitator al schimbării în cultura organizațională, cât și un creator de brand.

Dorești să afli mai multe? Hai să programăm un apel de descoperire!

marketer@sofiagrigore.ro

Îmi doresc să cresc calitatea vieții tale prin implicare, cunoaștere și motivație.

Ai la dispoziție 5 întrebări pline de sens pentru tine și pentru mine. Te invit să îți acorzi atenția timp de câteva minute pentru a răspunde la:

Zi de zi învățăm multe de la cei care sunt în jurul nostru, în serviciul nostru.

(Visited 804 times, 1 visits today)