Când designerii și marketerii lucrează împreună, ei fac ca magia să se întâmple.

Când vorbesc despre magie, mă gândesc, bineînțeles la unicorni și curcubee 😊.

Există o sinergie foarte specială atunci când două minți diferite colaborează pentru a crea noi concepte. Fiecare abordează problemele din unghiuri diferite și trăiesc în lumi diferite, dar sunt două piese ale unui puzzle foarte important, ale întregului.

Atunci când aceste două forțe fantastice fac echipă, ele pot depăși nevoile clienților.

Denisa Tara este un brand designer excelent.

Am lucrat cu zeci de profesioniști în marketing în ultimii 15 ani, iar capacitatea Denisei de a transforma gândurile în creativitate sunt remarcabile. Denisa ascultă, împărtășește feedback constructiv și nu încetează să lucreze la proiectul clientului până când nu este complet mulțumită. 

Până acum am lucrat împreună cu Denisa la trei proiecte valoroase de business, din trei domenii de activitate diferite, fiecare fiind într-un alt proces, fie de

— re-branding, smart pc (level up your passion),

— crearea unei noi identități, togetther (daily fit food),

— conceptualizarea experienței de brand, You & Me (inspire yourself).

Conceptualizarea experienței de brand YOU & ME, inspire yourself

Este foarte important timpul pe care l-am alocat amândouă pentru a înțelege pe deplin cultura fiecărei organizații și obiectivele viitoare, astfel încât munca ei de design și proiectare să fie în cele din urmă o reflectare a adevăratei esențe a clientului. De-a lungul procesului de lucru împreună am învățat multe despre noi, în urma provocărilor și experiențelor aprofundate.

Este o plăcere absolută de a lucra alături de o adevărată profesionistă, capabilă să producă rezultate remarcabile.

Rebranding smart pc, level up your passion

“Sofia Grigore transmite și simte.

În fiecare proiect în care se implică, dărâmă ziduri interioare, schimbă idei, înțelege, rearanjează și planifică strategii de comunicare în acord cu valorile brandului, direcționate spre atingerea obiectivelor de business. 

Entuziasmul și pasiunea pentru oameni o ajută să descopere fundamentul și esența brandului, poziționându-l cu ușurință în serviciul clienților.

Alături de Sofia, am gândit și desenat trei povești deosebite de business. Am pornit împreună pe acest drum al creației, încrezătoare, fără să ne fi văzut vreodată, online sau offline. 

Inspirată de inteligența și profesionalismul Sofiei, am abordat fiecare proiect cu multă curiozitate și motivație, iar fiecare impas l-am trecut împreună cu susținere și înțelegere. Am învățat că atunci când privești în interiorul tău, soluțiile vin mai ușor.

Analiza în detaliu, implicarea și creativitatea acesteia m-au motivat de fiecare dată și m-au ajutat să conturez și să mă joc cu elemente și culori care însuflețesc personalitatea brandului.

Sunt recunoscătoare pentru acest parcurs minunat care înseamnă colaborarea și prietenia noastră.”

Denisa Tara

Graphic Designer & Creative Mind 

Crearea unei noi identități – togetther, daily fit food
(Visited 194 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *